loader

RECOMANDĂRI

Imagine

Teatru la TVRi și TVR 3: „Locomotiva", de André Roussin

Vineri, 2 aprilie, la ora 23.30* pe TVRi și duminică, 4 aprilie, la ora 20.00*, pe TVR 3 – „Locomotiva", de André Roussin, regia Mihai Manolescu, regia și adaptarea TV Silviu Jicman.

„Locomotiva", de André Roussin, regia Mihai Manolescu, un spectacol preluat de la Teatrul Național București.

Regia și adaptarea TV: Silviu Jicman.

În distribuție: Carmen Stănescu, Damian Crâşmaru, Aimee Iacobescu, Iuliana Moise, Dragoş Ionescu, Alexandru Bindea

Difuzare IN MEMORIAM Carmen Stănescu (29 iulie 1925 - 11 aprilie 2018)

(w882)

Traducerea: Ileana Scipione

Decoruri: Vasile Rotaru

Costume: Eugenia Botănescu

Muzica: Dorina Crişan Rusu

Redactor: Michaela Macovei

Director de imagine: Beatrice Drugă

Director de producție: Eugen Martin

Regia de montaj: Emilia Andreescu

***

Este deja un an de când viețile noastre s-au schimbat, de când a trebuit să renunțăm la multe dintre lucrurile care ne făceau plăcere, de când petrecem mai mult timp în case decât în parcuri, săli de spectacol sau pur și simplu cu apropiații noștri. Nu avem formula magică pentru revenirea la o viață normală... Tot ce putem să facem este să ne onorăm promisiunea că „rămânem împreună” și să vă invităm la teatru tv pe canalele Televiziunii Române. Teatrul Național de Televiziune se vede pe TVR 3, TVR Iași, TVR Timișoara, TVR Moldova și TVR Internațional!

***

Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție TVR.

*Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

Spectacole

mai multe

Pe un șantier un utilaj se strică și accidentează grav un muncitor. Odată ajuns la spital, primește din partea tuturor atenția cuvenită. Situația se complică atunci când logodnica lui crede că nu vine pe la ea ca să evite o posibilă căsătorie.

Un tânăr student la filosofie, intelectual, locuiește într-un apartament alături de alți prieteni. Se pare însă că aceasta nu este suficient pentru ca relațiile interumane să fie perfecte, din contra, piesa abordează din perspectivă modernă...

Între trei europeni rămași blocați de un război civil în America de Sud, se leagă o prietenie neașteptată care îi face să se autodescopere și să se schimbe datorită situațiilor cărora trebuie să le facă față împreună. Ajunşi într-o situaţie...