loader

RECOMANDĂRI

Imagine

Teatru la TVR Iași: „Vocea umană” de Jean Cocteau

TVR Iași aduce în atenția dumneavoastră spectacolul „Vocea umană” de Jean Cocteau, luni, 26 aprilie, la ora 21.00.

O investigație psihologică în existența cotidiană a unei femei releva un adevăr existențial: o viață cenușie, banală, care se scurge în ciclul universal al naturii. Un monolog reprezentat de conversația la telefon pe care o femeie recent părăsită o are cu fostul ei iubit.
Deși el a părăsit-o pentru bani intenționând să se însoare cu o milionară mai tânără, ea este plină de noblețe și nu îi reproșează nimic. Încearcă să pară curajoasă, dar e disperată, tristă și îi acceptă toate minciunile agățându-se de vocea lui care, după ce va închide telefonul, va fi înlocuită de o apăsătoare tăcere.
***
Adaptarea pentru televiziune și regia: Cătălina Buzoianu

Interpretează: Valeria Seciu

Traducerea: Manase Radnev

(w882) Casa de pr

Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție TVR.

*Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

Spectacole

mai multe

Povestea familiei Brâncoveanu, cea care a dat cel mai concludent şi profund exemplu de sacrificiu din iubire de Dumnezeu şi credinţă.

„Vlad Mugur plasează dilema lui Hamlet într-un spaţiu de maximă asceză, distanţându-se de ceea ce ar putea să fie greu de perceput pentru publicului începutului de mileniu. Modernitatea montării vine din reducerea la esenţe a subiectului,...

O investigație psihologică în existența cotidiană a unei femei releva un adevăr existențial: o viață cenușie, banală, care se scurge în ciclul universal al naturii. Un monolog reprezentat de conversația la telefon pe care o femeie recent părăsită...

 

#TNTV