loader

RECOMANDĂRI

Imagine

Spectacolul „Ușa de la baie”, de Neil Simon, la TVR Iași

Luni, 3 mai, la ora 19.00*, TVR Iași vă prezintă un spectacol din Arhiva de Aur TVR: „Ușa de la baie”, de Neil Simon. Regia artistică: Olimpia Arghir. Traducere de Radu Nichita.

În luna mai – e rai la TVR Iași : mari actori, mari dansatori, mari regizori ai teatrului românesc de televiziune.

În distribuție: Amza Pellea (7 aprilie 1931 - 12 decembrie 1983), Carmen Stănescu, Oana Pellea, Marian Lepădatu

Scenografia: Gheorghe Constantin / Operator șef: Edwiga Adelman

În pragul nunții fiicei, o familie de bogătași își vede afacerile și averea periclitate. Închisă în baie, tânăra mireasă refuză să coboare în salonul unde are loc ceremonia nupțială. Singura persoană ce o poate convinge pare a fi viitorul soț...

 

Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție TVR

*Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

Spectacole

mai multe

Avarul Pantalone este ţinta preferată a păcălelilor lui Arlechino şi ale Colombinei, ale lui Brighella şi ale tuturor celor din jurul lui, iar situaţiile comice născocite de ei stârnesc hohote de râs.

„Monștrii sacri" este un spectacol despre jocurile sentimentale din lumea bună a personalităților artistice, dar și o perfectă pledoarie pentru teatru și tot universul uman pe care arta teatrală îl descoperă și îl imaginează. Spectacolul aduce...

Puntila, un om bogat, avar, dorește să își mărite fiica cu un om influent dar cam slab la minte, doar că aceasta este îndrăgostită de nimeni altul decât șoferul tatălui său, un individ descurcăreț și isteț.

 

#TNTV