loader

RECOMANDĂRI

Imagine

TVR Iași difuzează piesa ”Tren de plăcere”

Marți, 4 mai, la ora 19.00*, TVR Iași vă invită la un alt spectacol din Arhiva de Aur TVR: „Tren de plăcere”, de I. L. Caragiale. Regia artistică: Mihai Berechet.

foto
Pagina spectacolului: TREN DE PLĂCERE
autor:Ion Luca Caragiale
Mihai Berechet

Un spectacol filmat în anul 1979.

Din distribuție: Radu Beligan, Silvia Dumitrescu Timică, Ion Lucian, Rodica Tapalagă, Coca Andronescu, Constantin Dinulescu, Alexandru Beligan, Valeria Gagialov, Mircea Ștefănescu, George Paul Avram, Dorin Moga, Alexandru Hasnaș.

Decor: Vasile Rotaru, costume: Georgeta Itigan

(w882) Casa de pr

Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție TVR

*Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

Spectacole

mai multe

„Toți suntem dadaiști. Defragmentăm, aruncăm ceva din noi pe scenă și în viață. De ce L’Om DAdA ? Pentru că am vrut să alătur aceste cuvinte, „om” în limba română, cu „dada” - universalul. Am pornit de la L`homme approximatif , textul lui...

Povestea unei familii greu încercate, care locuiește în România anului 1933, perioadă în care a avut loc o mare criză economică.

Evantaiul este un cadou oferit de un domn pentru o tânără domnișoară de care este îndrăgostit. Lucrurile se complică când evantaiul dispare într-un mod misterios, declanșând o mulţime  de neînțelegeri, suspiciuni, gelozii și bârfe într-un mic...

 

#TNTV