loader

RECOMANDĂRI

Imagine

Piesa de teatru „Și n-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, miercuri, la TVR Cultural

Miercuri, 5 aprilie, de la ora 22.00, TVR Cultural a difuzat piesa „Și n-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, în regia lui Sever Andrei Brânzan și a Dorei Brânzan. Regia TV este semnată de Gini Ignat.

„Și n-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți“ este un antibasm comic pentru adulți, în care antagonistul este fantezia, iar eroul este realismul, este prezentarea spectacolului, pe pagina sa de Facebook.

O comedie despre nereușite, ratări, dorințe și neîmpliniri, ilustrată de șase cupluri, jucate de patru actori: Dan Murza, Delia Riciu, Oana Moșneagu și Ștefan Mihai. Aceștia recrează cinci tablouri din viața obișnuită a oamenilor, spunând povești despre dragoste, conflict, sex, manipulare și limbaj.

Motto-ul spectacolului „Și n-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” este: „Pozitivismul este o formă de alienare vitală pentru omenire”.

Urmăriți mai jos un promo al Casei de Producție TVR, din anul 2020:

Piesa „Și n-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” a fost scrisă de Sever Andrei Bârzan și Dora Bârzan. Cei doi semnează și regia artistică, iar regia TV este semnată de Gini Ignat.

Televiziunea Română a preluat piesa de la Artistik Distopia.

Cei patru actori sunt:

Dan Murzea - în rolurile lui Darius, Paul, Corneliu Donea, Radu

Delia Riciu - în rolurile Angelei Donea și al Danei

Oana Moșneagu - în rolurile Verei Mărculescu, Anei și Mirelei

Ștefan Mihai - în rolurile lui Eddy, Dan, Vali

Echipă artistică: scenografie - Sever Andrei Bârzan, Dora Bârzan, muzica - Sever Andrei Bârzan, director de imagine - Vlad Tănase.

Echipă tehnică: regia TV și montaj - Gini Ignat, producător - Ana Preda, producători delegați - Diana Dumitru și Ion Roșioru; manager proiect „Teatru în TVR 2020” - Demeter Andras Istvan.

Piesa de teatru este interzisă copiilor sub 15 ani.

Sursă imagine: Facebook „Și n-au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” / Leea.ro

Spectacole

mai multe

„Cum va place”, în viziunea regizorală a Olimpiei Arghir aduce destinele personajelor shakesperiene de pe scena de lemn într-un decor natural, adaptând pentru televiziune tema iubirii înflăcărate la prima vedere. Cu o distribuție de zile mari și...

La construcția unui baraj apare la un moment dat, într-o noapte, o fisură, un mic accident care poate produce daune majore. Echipa de constructori intervine sub stricta supraveghere a autorităților „de la județ”. Moment prielnic pentru a sublinia...

Drama lui Sadoveanu, inspirată din balada populară Miorița, povestește despre temerile Vitoriei Lipan cu privire la soarta soțului ei, cioban bogat, plecat să vândă oi.  După o perioadă mai lungă de  timp și din cauza absenței oricărui semn din...

 

#TNTV