loader

RECOMANDĂRI

Imagine

Căsătorie imposibilă

Teleplay în 12 episoade, scris de Alexandru Ştefănescu.  

Regia: Silviu Jicman

Distribuţia: Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Ileana Stana Ionescu, Horaţiu Mălăele, Rodica Mandache, Alexandru Bindea, Tudorel Filimon, Vladimir Găitan, Mircea Albulescu.

Imagine: Andrei Pojoni

Decor: Ion Olaru

Costume: Nicoleta Petrovici

Ilustraţia muzicală: Lidia Danciu

Montaj: Sebastian Chelu

Personaje aproape banale, oameni obişnuiţi, pe lângă care trecem zilnic pe stradă, descoperă, între hohotul de râs şi lacrima din colţul ochiului, că iubirea nu e un simplu vis, iar căsnicia pare doar … imposibilă.

 

* Acest program poate fi vizionat de copiii în vârstă de până la 12 ani numai cu acordul sau împreună cu părinții ori familia (AP).

* Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

Spectacole

mai multe

La închisoarea din Andresonville au fost deținuți și judecați prizonierii din Războiul Civil sin SUA. Piesa lui Saul Levitt propune un exercițiu de imaginație, cum ar fi arătat rezultatele procesului în care au fost judecați acești prizonieri...

Într-o lume absurdă, un emigrant se întoarce după 20 de ani în casa mamei sale transformată în han. El este ucis pentru a fi jefuit, de propria familie, care nu-și recunoaște fiul risipitor revenit din pribegie. Regizorul Dinu Cernescu optează...

Mai multe scrisori anonime provoacă un monolog, ilustrat cu mai multe scene din viață, în care un solilocviu de idei despre propria existență a lui Galeriu Pop, șef de instituție, doresc să explice și să scuze caracterul său meschin.