loader

RECOMANDĂRI

Imagine

Teatru la TVR Timișoara: „Părinții teribili”, de Jean Cocteau

Sâmbătă, 29 ianuarie, la ora 20:30*, la TVR Timișoara ați văzut spectacolul cu piesa „Părinții teribili”, de Jean Cocteau, regia și adaptarea TV - Constantin Dicu.

  • Părinții teribili, de Jean Cocteau

Direcția de scenă: Andreea Vulpe
Regia și adaptarea TV: Constantin Dicu

În distribuție: Carmen Stănescu, Adela Mărculescu, Damian Crâșmaru, Tatiana Constantin, Mircea Anca.

Traducerea: Nicolae Carandino

(w882) teatru

Echipa artistică: Scenografia: Constantin Russu / Costume: Mona Massaci /

Ilustrația muzicală: Alexandru Preda

Echipa TVR: Director de producție: Viorel Suciu / Scenografia TV: Ruxandra Bârsan / Sunet: Traian Banu, Ștefan Gheorghiu / Montaj: Constantin Marciuc, Daniel Niță / Regia de montaj: Emilia Andreescu / Director de imagine: Beatrice Drugă

***

Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție TVR.

*Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

Spectacole

mai multe

Piesă în 4 acte în original, preluată cu doar 3 dintre ele pentru televiziune, Protectoarea, Omul de neînlocuit, Sărbătoarea, este o înregistrare în care se spun lucruri foarte serioase printre zâmbete.

Un cetățean aflat în încurcătură coboară cu o stație mai devreme din tren, într-o localitate din centrul țării. Fiind noapte, încearcă să găsească un adăpost la un hotel. Pe drum aude o melodie stranie care nu lasă indiferent pe niciunul dintre...

Înainte de...amurg un om, inginerul constructor Sandu Iftodie își face o radiografie a vieții sale pe acest Pământ, cu regrete și bucurii, cu zâmbete și tristeți.

 

#TNTV