loader

RECOMANDĂRI

Imagine

Comedia „Old love”, în 23 august, la TVR Cultural. Constantin Cotimanis: „Este despre dragoste, umor nebun, nostalgii. Dacă aș fi spectator, aș vedea piesa asta de trei-patru ori” | VIDEO

Miercuri, 23 august, de la ora 23.00, TVR Cultural i-a invitat pe telespectatori să urmărească „Old love”, o comedie romantică, în regia lui Daniel Bucur, cu Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă și Adrian Păduraru în rolurile principale.

Comedia romantică în două acte „Old love”, bazată pe piesa lui Norman Foster, a fost preluată de Televiziunea Română de la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești, în cadrul proiectului „Teatru în TVR” - 2020.

Spectacolul este regizat de Daniel Bucur, iar regia TV este semnată de Dominic Dembinski.

Distribuția: Constantin Cotimanis - Bud Mitchell, Iulia Dumitru - Molly Graham, Adrian Păduraru - Arthur Graham și Paula Chirilă - Kitty Mitchell.

Echipa: producător - Gabriela Valentir, producător coordonator - Demeter Andras, director de imagine - Vlad Tănase, PPS - Cornel Ciuleanu, muzica originală - Nicu Alifantis.

Acțiunea piesei este plasată în zilele noastre și spune povestea de dragoste între un funcționar mărunt, pe nume Bud Mitchell, și soția patronului său, Molly Graham. Pentru Bud, întâlnirile lor sporadice, presărate cu umor, timp de 30 de ani, sunt pietre de temelie ale afecțiunii care crește de-a lungul anilor. Totuși, cei doi nu pot fi împreună până când nu sunt singuri. În cele din urmă, el divorțează, iar ea rămâne văduvă.

Este vorba despre un lucru foarte rar: despre dragoste, o dragoste a zilelor noastre, presărată cu un umor nebun, nostalgii, sentimente intense. Dacă aș fi spectator, aș vedea piesa asta de trei-patru ori, lucru care s-a și întâmplat, avem deja spectatori abonați, care știu replicile acestei piese. Îmi place foarte mult piesa în care joc, cu siguranță vă va plăcea și dvs.”, spunea Constantin Cotimanis despre „Old love”.

Spectacole

mai multe

Un tânăr zootehnist primește repartiție într-un sat de pe vremea comuniștilor din România; acesta vine cu gândul să primească o negație din partea președintelui cooperativei ca să se întoarcă la oraș doar că …. se îndrăgostește de profesoara de...

Avarul Pantalone este ţinta preferată a păcălelilor lui Arlechino şi ale Colombinei, ale lui Brighella şi ale tuturor celor din jurul lui, iar situaţiile comice născocite de ei stârnesc hohote de râs.

Un tânăr actor, costumat precum regele Henric al IV-lea, împăratul Sfântului Imperiu Roman, are un accident de călărie și rămâne cu ideea fixă că el chiar este împăratul. Timp de mai mult timp prietenii lui îi întrețin această iluzie, dar, în...

 

#TNTV